Welkom op OXXIES!

En toen was daar opeens de allereerste blog post op OXXIES. Omdat OXXIES. een compleet nieuw iets is, lees je in deze intro post eerst wat je vanaf nu allemaal kunt verwachten…

OXXIES. is een collectieve blog waarop verschillende bloggers posts zullen delen. De posts die wij schrijven zullen vallen onder een aantal verschillende categorieën, namelijk: events, fashion, interieur, lifestyle en travel. Op dit moment zullen Lisanne, Wouter en Neeltje blogs plaatsen op OXXIES. Mocht je geïnteresseerd zijn in meer posts van een bepaalde auteur, dan kun je klikken op de naam (bovenaan de post) om nog meer van de specifieke auteur te kunnen lezen.

Heb je opmerkingen of vragen? Ga dan naar de contactpagina. Hier kun je een formulier invullen en dan ontvang je zo snel mogelijk een antwoord. Daarnaast kun je OXXIES. volgen op sociale media kanalen, zoals Instagram. Hier zullen we bijvoorbeeld sneak peeks delen van komende blog posts. Het is dus zeker de moeite waard om OXXIES. te volgen!

Vanaf nu zal er iedere donderdag een nieuwe post verschijnen die valt onder één van de bovenstaande onderwerpen. Wij wensen je alvast heel veel leesplezier en hopelijk zien we je snel weer op OXXIES.

– Lisanne, Wouter en Neeltje

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s